and 

Vēlētos šo to precizēt...1. Kontu izveides nosacījumi.
Spēles konta lietotāja vārdam jāsastāv kopumā vismaz no piecām zīmēm, turklāt vismaz trīs dažādiem burtiem. Specifisku zīmju pievienošana lietotāja vārdam ir aizliegta.
Aizliegts reģistrēt lietotāja vārdu, kas līdzīgs jau esošam tā paša servera cita spēlētāja vai Gladiatus.lv Komandas (turpmāk – Spēles Administrācijas) biedra vārdam.
Ko tieši nozīmē atsavināt par labu trešajām personām - tas ir, es nododu pieskatīt kontu un tas vēlāk tiek atsavināts un atdots vēl kādam citam?4. Kontu maiņa un atdošana.
Spēlētāji ir tiesīgi, saskaņojot ar Atbalsta Dienestu, atsavināt bez atlīdzības savus kontus par labu trešajām personām jebkurā veidā, kas nav pretrunā ar šiem Noteikumiem.
Vai šis punkts attiecas arī uz mūža baniem?§14. Sadarbība ar Spēles administrāciju.
Spēlētājs, kas izdarījis šo Noteikumu pārkāpumu, ir tiesīgs iesniegt atbildīgajam GO lūgumu izskatīt iespēju vienreizējā kārtībā atcelt tam pienākošos sodu, apmaiņai iesniedzot pierādījums par vēl neatklātu un/vai nesodītu smagāku pārkāpumu (atbilstoši šo Noteikumu 13.paragrāfam), ko izdarījis cits spēlētājs vai spēlētāji. Ja iesniegtā informācija apstiprinās, spēlētājam, kas sniedzis šādu informāciju, pēdējais izdarītais pārkāpums tiek dzēsts.
Vēlētos šo to precizēt...
Kāpēc pastāv ierobežojums lietotājvārda garumam, ja sistēma ļauj reģistrēt vārdu, kas sastāv no 3 simboliem?
Kas notiks, ja es reģistrēšos kā Draxo1, neko nezinot, ka jau iepriekš ir reģistrējies cits spēlētājs ar lietotājvārdu Draxo? Ja tikšu sodīts, tad uz kāda pamata ir ieviests šāds aizliegums (šeit nav runa par komandas biedru lietotājvārdiem, bet gan par parasto spēlētāju)? Vai Janka13 un Janka1998 arī skaitīsies līdzīgi?
Kādi simboli tad īsti ir atļauti - burti, cipari... vai vēl kādi, piemēram, -+_ u.tml.?
Ko tieši nozīmē atsavināt par labu trešajām personām - tas ir, es nododu pieskatīt kontu un tas vēlāk tiek atsavināts un atdots vēl kādam citam?Vai šis punkts attiecas arī uz mūža baniem?
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH