You are not logged in.

• "Sturlson" started this thread

Date of registration: Apr 17th 2011

• Send private message

1

Sunday, November 27th 2011, 5:18pm

Spēles noteikumu un bloķēšanas iemeslu skaidrojums

Visiem tiek piedāvāta vieta, kur izteikt savus domas un neskaidrības, kas saistīti ar spēles noteikumiem un piemērotajiem sodiem.

Šeit es sagaidu konkrētus jautājumus un ierosinājums par noteikumiem un bloķēšanas iemesliem. Ja kādam liekas, ka kaut kas nav līdz galam izskaidrots - droši rakstiet šeit vai PM!

Šajā tēmā AZLIEGTS jautāt par sava vai cita konta bloķēšanu vai tās iemesliem, šādi jautājumi ir apspriežami tikai ar konkrēto spēles operatoru, kurš Jūs nobloķēja! Ja tas netiks ievērots, sekos brīdinājums!

ALFenko

Pieredzējis

Date of registration: Apr 23rd 2008

Occupation: Model Master

• Send private message

2

Sunday, November 27th 2011, 6:37pm

§8. Konta identifikācijas informācijas (IP adreses) slēpšana.

Kā jūs to redzēsiet? Kā jūs to sapratīsiet, ka ar vienu kontu spēlē vairāki, vai ar vairākiem kontiem nespēlē viens caur proksi serveriem?
Es to prasu, jo konts var būt onlainā 24h dienā un 7 dienas nedēļā un viņam nekā nebūs, jo tas ir atļauts!

• Send private message

3

Sunday, November 27th 2011, 6:49pm

Vienas valsts ietvaros ir pagrūti, bet ne neiespējami.
Ir protams ISP, kas sniedz pakalpojumus visā valsts teritorijā un ar mainīgu IP.
Ir tādi, kas specializējas tikai uz kāda apgabala/pilsētas turitoriju, bet neviens nav aizliedzis izmantot attālinātās piekļuves iespēju - t.i. atrodoties citus, pieslēgties piemēram pis mājas datora un spēlēt ar savu mājas IP.

Proxy serveris nav aizliegts, bet ir aizliegti tā sauktie anonimizētāji, t.i. servisi, kas noslēpj jūsu patieso IP.
Tādus noteikt ir vienkārši.

Par konta kopīgu vadīšanu - pagrūti pierādāms - ļoti laikietilpīgs process. Dažos gadījumos - ļoti grūti pierādāms.

ALFenko

Pieredzējis

• Send private message

4

Sunday, November 27th 2011, 7:06pm

Viss ir pierādāms, vajadzīgs tikai pie tā visa viens "cilvēciskais faktors", bet viņš te nav un nebūs!

Tumsa

Beginner

Date of registration: Feb 12th 2009

• Send private message

5

Sunday, December 18th 2011, 10:02pm

Arejs.

bija minets ka starprovinces bus starp cinnaam intervals pusstundu,bet redzams ka nedarbojas
18.12.2011 22:53:26

juris12 (1)

[B.I.G.]

Detaļas

18.12.2011 22:51:56

Helmet (1)

[SL]

• Send private message

6

Sunday, December 18th 2011, 11:00pm

Tumsa, lūdzu pavēro rūpīgāk.

Uzbrukt var arī tajā pusstundas laikā, bet ja tu abās reizēs aizsargājies un otrs uzbrukums noticis 30 min atdzišanas laikā), tad:
1) tu otrajā kaujā nezaudē zeltu, uzvarētājs iegūst tikai uzvarētāja balvu;
2) tu nezaudē dzīvības punktus;
3) zaudējums neieskaitās tavā kauju statistikā.

Ja tas tā nav, iesniedz ekrānšāviņus, un rakstīsim izstrādātājiem.

NiknaisBebrs

Pieredzējis

Date of registration: Apr 25th 2009

• Send private message

7

Monday, December 19th 2011, 12:34pm

Mani interesē "līmeņu sišana".
Vai tagad šis noteikums ir atcelts? Tad sanāk, ka 90. līmeņa spēlētājs var dauzīt 30. līmeņa spēlētāju 5 reizes dienā?
GotVīds?

Silly monkeys, given thumbs, they make a club and beat their brother down...

Basteta

SMOD / SO

Date of registration: Mar 18th 2011

Occupation: Kaķis, kas staigā kur pašam tīk

• Send private message

8

Monday, December 19th 2011, 1:00pm

16.11.2011. ikvienā spēles kontā bija lasāms šāds paziņojums:
Gladiatus.lv kopienas spēles noteikumu maiņa sakarā ar spēles versijas 1.5.0 ieviešanu
sk. Gladiatus.lv kopienas spēles noteikumu maiņa sakarā ar spēles versijas 1.5.0 ieviešanu?
:grumble: and :growup:

NiknaisBebrs

Pieredzējis

• Send private message

9

Monday, December 19th 2011, 1:36pm

Es nepareizi noformulēju savu sakāmo.
Es saprotu, ka tagad šie noteikumi ir atcelti, bet vai Jums neliekas, ka tas ir nedaudz ačgārni?
Ja augsta līmeņa spēlētājam ienāk prātā atriebties par pāri darījumiem no viņa līmeņa spēlētājiem, viņš var sākt mocīt šo spēlētāju ģildes biedrus. 1 sitiens = 0% dzīvību. Šādā veidā stipri tiek grauta spēlēšana mazāka līmeņa spēlētājiem.
Ko es patiesībā gribēju uzzināt ir tas, vai spēle tagad automātiski aizliedz uzbrukt vairāk par 1 reizi dienā, ja starp spēlētājiem ir ievērojama līmeņu atšķirība, vai tomēr var sist cik uziet.
GotVīds?

• Send private message

10

Monday, December 19th 2011, 1:55pm

Sist drīkst tik ilgi, kamēr sistēma ļauj.

Mans ieteikums mazajiem lvl – vai nu griezties pie ģildes lielajiem pēc palīdzības, lai atmaksātu pāridarītājam vai arī mazajai ģildei kooperēties ar kādu lielo - parādās jēga no ģilžu līgumiem utt.

Un galvenais - lielajam mazo sist nav nekādas jēgas, ne zelta ne pieredzes. Un ja zinās ka var dabūt no kāda lielā atpakaļ, par to ka aiztiek šā sabiedroto mazos - vēlēšanās ātri pāries.

NiknaisBebrs

Pieredzējis

• Send private message

11

Monday, December 19th 2011, 1:59pm

Un ja Tevi terorizē ģilde, kura ir 1. vietā?
Ja mani sitīs 3 dažādi spēlētāji pa 2-5 reizēm dienā man būs neiespējams spēlēt.
Izdevīgi viņiem tas tiešām nav, toties jautri. Ja ir kenturions, tad pagaidīt 5 minūtes nav nekādu problēmu, jo lielajos līmeņos tāpat ir diezgan limitētas iespējas, ko sist...
Uzskatu, ka vajag atgriezt līmeņu ierobežojumu uzbrukumiem.
GotVīds?

• Send private message

12

Monday, December 19th 2011, 2:11pm

Tagad kad ir iespēja kauties uz vella paraušanu provinču arēnās, lielie nevarētu sūdzēties par pretinieku trūkumu.

Tici man, viņiem pašiem mazos aiztikt ļoti ātri apnīk.

ALFenko

Pieredzējis

• Send private message

13

Friday, December 23rd 2011, 6:26pm

Jā, tagad var sisties cik vēlies un tas ir vēl viens, it kā, mīnuss! Jo GF atkal atvieglināja kačāšanos! :)
Tagad, piemēram, varu pats redzēt kā lauva no S2 tērē savu lieko laiku un naudu (kā viņš te visiem skaidroja) Man ar gribētos pa 16h lieka laika dienā :D
Un runājot par multiem! Tagad var 2-3 cilvēki, kas atrodas vienā pilsētā, rubīt līmeņus kā nelabie! Katras 5min uzbrukumi Provinciārā arēnā un Turmā, katrs stūrē profilu pa 8h dienā un pēc dažiem mēnešiem tu esi monstrs! ;)

• Send private message

14

Saturday, December 24th 2011, 1:07am

Mēģināšu atbildēt.

1. Kāpēc tika ieviestas provinču arēnas. - Tādēļ, ka lielo lvl spēlētājiem nebija iespējams atrast pretiniekus, lai nepārkāpjot noteikumus izpildītu uzdevumus? Tagad, kad ir pietiekošs (kaut vai nosacīti) pretinieku skaits, arī slikti, jo visu dienu jākaujas :)

2. Katrs dienā velta tik laika, cik grib, par to te ir daudz šķēpu lauzts.

3. Nesapratu pārmetumu par multu līmeņu ātruma uzaudzēšanu? Neredzu, kā mults (viena cilvēka divi konti vienā serverī) var uzdzīt viena spēlētāja lvl nebijušos augstumos? Un līmenis, nenozīmē status.

ALFenko

Pieredzējis

• Send private message

15

Saturday, December 24th 2011, 5:52am

Nevajag man te par to, cik kas sēž internetā - es to ļoti labi redzu, es runāju par to, ka tas nav iespejams! Uz šo teikumu man nevajag komentāru, tik un tā jau redzu, ka tiek atļauts tagad viss tādiem!

Kā var vadīt vienu kontu? Trijatā un katram no sava PC! Jo par to, ka ja spēlēsi 24h dienā - bana nebūs! Un par to, ja 3 IP, kas no vienas pilsētas (un pat rajona) arī bans nebūs! A provincārā dod ļoti labi naudiņas, lai status ietrenētu! + ekspedīcijas, kazemāti un labi izplānoti uzdevumi!

teetisroman

Beginner

Date of registration: May 29th 2008

Occupation: work for a government

• Send private message

16

Saturday, December 24th 2011, 10:43pm

Nabaga Alfenko tik nestāsti ka tu nesēdi spēlē kādas 16h dienā
Pēc statiem un nedēļas sapelnītā goda tas viss ir redzams, bet tev tāds škrobis rauj, ka nevari dzeni apsteigt jo it kā šis 24/7 raujot :D
Bet alfenko ar nonstopā spēlējot vienmēr par kādiem 30k goda mazāk dabū :D
Tā kā vienīgais atkarīgais esi vien tu pats, bet negribi to saprast :D

Ja tēmā parādīsies vēl kāds personības apvainojošs ieraksts VISI iesaistītie lietotāji gan pirms ieraksta, gan pēc tiks sodīti!
Atcerieties, ka šī ir tikai spēle par kuru noteikti nav jākrīt tik zemu. Padomājiet kā Jūs no malas izskatieties.
MOD De_Peins

Draxo

Beginner

Date of registration: Jun 20th 2010

• Send private message

17

Tuesday, February 7th 2012, 9:30pm

1. Kontu izveides nosacījumi.
Spēles konta lietotāja vārdam jāsastāv kopumā vismaz no piecām zīmēm, turklāt vismaz trīs dažādiem burtiem. Specifisku zīmju pievienošana lietotāja vārdam ir aizliegta.
Aizliegts reģistrēt lietotāja vārdu, kas līdzīgs jau esošam tā paša servera cita spēlētāja vai Gladiatus.lv Komandas (turpmāk – Spēles Administrācijas) biedra vārdam.
Vēlētos šo to precizēt...
  1. Kāpēc pastāv ierobežojums lietotājvārda garumam, ja sistēma ļauj reģistrēt vārdu, kas sastāv no 3 simboliem?
  2. Kas notiks, ja es reģistrēšos kā Draxo1, neko nezinot, ka jau iepriekš ir reģistrējies cits spēlētājs ar lietotājvārdu Draxo? Ja tikšu sodīts, tad uz kāda pamata ir ieviests šāds aizliegums (šeit nav runa par komandas biedru lietotājvārdiem, bet gan par parasto spēlētāju)? Vai Janka13 un Janka1998 arī skaitīsies līdzīgi?
  3. Kādi simboli tad īsti ir atļauti - burti, cipari... vai vēl kādi, piemēram, -+_ u.tml.?
4. Kontu maiņa un atdošana.
Spēlētāji ir tiesīgi, saskaņojot ar Atbalsta Dienestu, atsavināt bez atlīdzības savus kontus par labu trešajām personām jebkurā veidā, kas nav pretrunā ar šiem Noteikumiem.
Ko tieši nozīmē atsavināt par labu trešajām personām - tas ir, es nododu pieskatīt kontu un tas vēlāk tiek atsavināts un atdots vēl kādam citam?
§14. Sadarbība ar Spēles administrāciju.
Spēlētājs, kas izdarījis šo Noteikumu pārkāpumu, ir tiesīgs iesniegt atbildīgajam GO lūgumu izskatīt iespēju vienreizējā kārtībā atcelt tam pienākošos sodu, apmaiņai iesniedzot pierādījums par vēl neatklātu un/vai nesodītu smagāku pārkāpumu (atbilstoši šo Noteikumu 13.paragrāfam), ko izdarījis cits spēlētājs vai spēlētāji. Ja iesniegtā informācija apstiprinās, spēlētājam, kas sniedzis šādu informāciju, pēdējais izdarītais pārkāpums tiek dzēsts.
Vai šis punkts attiecas arī uz mūža baniem?

• Send private message

18

Tuesday, February 7th 2012, 11:24pm

Vēlētos šo to precizēt...
Kāpēc pastāv ierobežojums lietotājvārda garumam, ja sistēma ļauj reģistrēt vārdu, kas sastāv no 3 simboliem?

Pieļauju, ka iepriekšējie spēles komandas biedri redzēja jēgu ieviest šādu ierobežojumu. Šis punkts pastāv kopš brīža, kamēr spēlēju šo spēli.
Bet, neviens nav aizliedzis izvirzīt priekšlikumu, šī noteikuma punkta izmaiņai. Tad varam izvērtēt šī punkta nepieciešamību.

Kas notiks, ja es reģistrēšos kā Draxo1, neko nezinot, ka jau iepriekš ir reģistrējies cits spēlētājs ar lietotājvārdu Draxo? Ja tikšu sodīts, tad uz kāda pamata ir ieviests šāds aizliegums (šeit nav runa par komandas biedru lietotājvārdiem, bet gan par parasto spēlētāju)? Vai Janka13 un Janka1998 arī skaitīsies līdzīgi?

Ja attiecīgajā serverī, sistēma ļaus reģistrēt šādu lietotājvārdu, nekādām sankcijām nevajadzētu sekot (protams, izņēmums par komandas biedra lietotājvārdu paliek). No šī viedokļa, šis spēles noteikumu punkts netiek pildīts un nedomāju, ka vajadzētu to darīt.

Kādi simboli tad īsti ir atļauti - burti, cipari... vai vēl kādi, piemēram, -+_ u.tml.?

Bez burtiem un cipariem ir atļauti visi tie simboli, ko var atrast uz standarta klaviatūras, izņemot ne-latīņu alfabēta burtus, t.i. !@£$%^&*()_+=-~ ir atļauti.

Ko tieši nozīmē atsavināt par labu trešajām personām - tas ir, es nododu pieskatīt kontu un tas vēlāk tiek atsavināts un atdots vēl kādam citam?Vai šis punkts attiecas arī uz mūža baniem?

Nē, ar to ir domāts, ka persona, atsakās no sava spēles profila atdodot to bez atlīdzības citam spēlētājam. T.i. Ja kāda iemesla dēļ, nolem vairāk nespēlēt ar esošo spēles profilu, vari to atdod citam, bet, ja pēc kāda laika izlem pārdomāt, tev nav tiesību, to pieprasīt atpakaļ.