Kurš no jums ir darbojies ar varbūtības teorijām? Arguments - tur ir sliktāks gadījumu skaitļu ģenerators ir sliktāks.
Visos serveros ir vienādas formulas. Vienādas. Jūs pieprasat - lai serveri nebūtu vienādi. Kurš no GF ko tādu ieviesīs? Pareizi, neviens.
Tā ka šī tēma ir lemta neveiksmei jau no paša sākuma.
Jo otrkārt - jūsu izteiktais apgalvojums, ka izsole ir sliktāka ir izteikta bez neviena pamatojuma. Ja izvirzat lemmu, lūdzu pamatotu pierādījumu.
Nevajag runāt par teorijām, par kurām tev nav ne mazākās jausmas!!!!! Ja tu no tām kaut ko mazliet zinātu - nerakstītu tādu marazmātisku muļu.... Un ja tev vajag pierādījumus - nevienam spēlētājam 92.līmenī 4.serverī nav nācies pieredzēt Lucius Delikātisma mantu izsolē. Visas tavas muļķības rezultātā man ir tikai viens jautājums - kā tik nopietnas spēles Administrācjā ir nonācis tik nekompetents uz neizglītots cilvēks???????
Nevajag runāt par teorijām, par kurām tev nav ne mazākās jausmas!!!!! Ja tu no tām kaut ko mazliet zinātu - nerakstītu tādu marazmātisku muļu.... Un ja tev vajag pierādījumus - nevienam spēlētājam 92.līmenī 4.serverī nav nācies pieredzēt Lucius Delikātisma mantu izsolē. Visas tavas muļķības rezultātā man ir tikai viens jautājums - kā tik nopietnas spēles Administrācjā ir nonācis tik nekompetents uz neizglītots cilvēks???????
Gribat parunāt par matemātikas teorijām? Vienmēr pastāv iespēja palikt zaudētājos. Lielāka vai mazāka.
Citos serveros ir spēlētāji ar krietnu lielāku lvl, kā s4. Tāpēc arguments - ka citur ir savādāk. Nu un. Galu galā, katru dienu pie tirgotāja preces mainās ļoti atšķirīgi.
Es netaisos taisnoties, bet padomājat loģiski - izsoles un tirgotāju mantas tiek izvēlētas pēc viena algoritma. Cilvēki ir slinki, arī GF darboņi, viņi netaisīs n-tās versijas, ja visur var iztikt ar vienu. Jums tā nešķiet?
Par mantām runājot - lai nokomplektētu savu gladiatoru, man nācās 4 mēnešus vaktēt izsoles un tad vēl par viņām cīnīties. Tas ir daudz vai maz?
Visam klat ir jamin, ka, PASTAV IESPEJA AR RUBINIEM IZPIRKT MANTAS. Nekur nepastav iespeja, ka tas netiek piekopts. Zinu pat konkretus speletajus, kuri tikai tada veida komplekte sevi un savus Algotnus.

Kurš no jums ir darbojies ar varbūtības teorijām? Arguments - tur ir sliktāks gadījumu skaitļu ģenerators.
Visos serveros ir vienādas formulas. Vienādas. Jūs pieprasat - lai serveri nebūtu vienādi. Kurš no GF ko tādu ieviesīs? Pareizi, neviens.
Tā ka šī tēma ir lemta neveiksmei jau no paša sākuma.
Jo otrkārt - jūsu izteiktais apgalvojums, ka izsole ir sliktāka ir izteikta bez neviena pamatojuma. Ja izvirzat lemumu, lūdzu pamatotu pierādījumu.

Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH