You are not logged in.

Revis

Old school :)

Date of registration: Apr 18th 2009

• Send private message

21

Friday, January 27th 2012, 6:02pm

kopš, kura laika lietotājiem ir jāsāk pildīt spēles programmētāju darbs? Vai tad lietotājam ir jābūt tai personai, kura visu programmētājiem ieliek mutē?
Nu come on! Tas tak nav nopietni. Tak ir iedoti dati par algotņiem. Vai tad 1. serverī ir miljoniem 117. līmeņa algotņu, kuriem ir prasme pāri par 400?
Un tas pats ir ar pārējiem serveriem: 2.s - 107.lvl, 3.s - 122.lvl.
Vai tiešām to ir tik grūti pārbaudīt!? Nu ja viņi to nespēj, tad nesaprotu par ko viņiem vispār maksā!? :D
Protams, pacentīsimies dabūt ekrānšāviņus, ja jau tas ir tik svarīgi! Bet principā ekrānšāviņš tak tik un tā lietas būtību nemaina!
Kļūda viņiem ir jameklēt neskatoties uz to ir vai nav ekrānšāviņš.
Ja lietotāji raksta, ka pastāv tāda problēma, tad viņiem uz to ir jāreaģē, nevis deguns jarubina un jāpieprasa vēl tā jau viegli viltojamos ekrānšāviņus. :D
"There is no such thing as public opinion. There is only published opinion."
Sir Winston Leonard Spencer-Churchill

De_Peins

Moderator

Date of registration: Oct 29th 2008

Occupation: jurists

• Send private message

22

Friday, January 27th 2012, 8:23pm

Runājot par serveru vienlīdzību - grūti spriest. Maz esmu pētījis kādi ir tie pieejamo mantu klāsti. Varu tik teikt, ka ceru, ka viss ir kārtībā uz ko gan nenorāda šīs tēmas ieraksti. Manuprāt, nekā personīga, Sturlson pēdējais ieraksts ir kkāds smērējums lai novilktu laiku.

Kā jau Revis norādīja augstāk, ja ir kļūda/defekts uz to ir jāreaģē kā tas vnm ir bijis. Bet, ja šeit mēs gribam sēdēt rokas klēpī salikuši un neko nedarīt - tā jau ir galējība.

-=Tempļa Bruņinieki=-

Mēs nākam ar mieru, svētību un gara spēku!

Date of registration: Apr 17th 2011

• Send private message

23

Friday, January 27th 2012, 10:26pm

Pag, jūs uzskatat ka esat nodefinējuši problēmu? Un to pierādījuši? Kam un ko?

Ko spēles izstrādātāji uz manis rakstīto, ka spēlētājs Revis un MOD De_Peins UZSKATA, ka izsoles ir nevienlīdzīgas, veiks nedēļu ilgu auditu?
Aha, gaidiet ar maisu.
Noignorēs, jo pašā būtībā jautājums ir neloģisks. Ja viņi reaģēs uz jebkuru nepamatotu izteikumu, spēles jaunu versiju izstrāde apstāsies un nāksies nolīgt kaudzi programmētāju, kas sēdēs un labos bugus.
Tādējādi, tiek pievērsta tikai tām problēmām, kas ir pierādītas ar faktiem.
Man savākt datus par 100+ lvl spēlētāju izsolēm nav iespējams un tuvākā laikā nebūs. Lai kā es izstieptos vai sarautos. Uz manu aicinājumu, tos savākt un paanalizēt - es tieku nostādināts malā ar tekstu - būtu paklusējis.

No manas puses būs vienkārši - nebūs faktu - nebūs rīcības. Viss.

Revis

• Send private message

24

Friday, January 27th 2012, 10:49pm

Tas tak nav nopietni. Tak ir iedoti dati par algotņiem. Vai tad 1. serverī ir miljoniem 117. līmeņa algotņu, kuriem ir prasme pāri par 400?
Un tas pats ir ar pārējiem serveriem: 2.s - 107.lvl, 3.s - 122.lvl.

Kas tev manā teikumā nebija skaidrs? Kādu tev te nedēļu vajag auditam? Jomajo, šo konkrēto gadījumu viens programmētājs var pārbaudīt nepilnas stundas laikā.
Un nevis tikai es ar De_Peinu tā uzskatam, bet liela daļa spēlētāju. Šajā tēmā vien jau ir kādi 5 cilvēki, kuri uzskata, ka ar izsolēm nav viss kārtībā. Un tas, ka ne visi šeit ieposto nenozīmē ka spēlē tas netiek apspriests. Ģildēs par to ir bijušas diezgan plašas diskusijas un visi kā viens uzskata, ka izsoles ir karsi atšķirīgas, gan pēc klāsta, gan līmeņiem, gan daudz ko citu.
Bet nu o.k, par prieku izstrādātājiem pacentīsimies savākt pēc iespējas vairāk informāciju par šo novēroto problēmu.
Un aicinu visus spēlētājus darīt to pašu, jo laikam jau bez nopietniem faktiem un pilnvērtīgas informācijas, izstrādātāji šo problēmu neuzskatīs par problēmu un tā izlabota netiks. :)

Pandora

Beginner

Date of registration: Feb 13th 2009

• Send private message

25

Saturday, January 28th 2012, 7:18am

Bet nu o.k, par prieku izstrādātājiem pacentīsimies savākt pēc iespējas vairāk informāciju par šo novēroto problēmu.
Un aicinu visus spēlētājus darīt to pašu, jo laikam jau bez nopietniem faktiem un pilnvērtīgas informācijas, izstrādātāji šo problēmu neuzskatīs par problēmu un tā izlabota netiks. :)

Labprāt iesaistīšos info vākšanā, tikai 100-os lvl man pieejami 2 serv. - 1. un 2. Bez tam, neesmu visu dienu online. Tāpēc ar manis savākto infu būs nepietiekami...

Turklāt, vajadzētu vienoties:
1. par filtriem - no kura lvl sākot atfiltrēt info;
2. par iesūtāmo failu aptuveniem nosaukumiem, piedāvāju kko tamlīdzīgu veidot - 'izsole_1s_algotni_2801_1.JPG', kur fiksējas serveris, meklētais priekšmets, datums un kura izsole att.spēlētājam tā ir bijusi pēc kārtas.

Un tad, dienas beigās vai reizi n-dienās iesūtām savāktos ekrānšāviņus GA Sturlson epastā.

BET, ja nākošās nedēļas beigās es izrādīšos vienīgā GA pastkastes "piespamotāja", tad slēdzam šo tēmu un vairs pie tās neatgriežamies.
Nav jēgas tikai runāt...

De_Peins

Moderator

Date of registration: Oct 29th 2008

Occupation: jurists

• Send private message

26

Saturday, January 28th 2012, 9:03am

Atbildot uz Strulson ierakstu:

Es piekrītu, ka sūdzības par serveru mantu nevienlīdzību, iespējams, ir maldīgas, jo kāds vnk jūtas apbižots nespējot līdzi izsekot izsolēm. Tad jau man ar jāraud ka 1. serverī vsp nekā izsolēs nav.
Bet es nepiekrītu tam, ka tagad ir jāapkopo pus servera ekrānšāviņi lai varētu iekustināt kkādu pārbaudes mehānismu kurš tāpat būs balstīts tikai uz iegūtajām mantām nevis to ko izsolēs var dabūt.

-=Tempļa Bruņinieki=-

Mēs nākam ar mieru, svētību un gara spēku!

Date of registration: Jan 27th 2012

• Send private message

27

Saturday, January 28th 2012, 2:28pm

Ja 4.serverī izsolē ne reizi nav parādījusies neviena 116. un mazāku lvl Lucius Delikatisma manta, turpretī 3.serverī tās ir bijušas desmitiem (ja ne vairāk) reižu - vai tas nav pierādījums nevienlīdzīgai mantu pieejamībai izsolēs?? Tas ir ārkārtīgi vienkārši pārbaudāms aplūkojot dažus abu minēto serveru spēlētājus 92.-94. līmeņos. Cik dienas tam būtu nepieciešamas, lai veiktu šādu apskati? Pieminu tikai tos serverus, par kuriem mani ir iespējama iegūtā informācija...

• Send private message

28

Saturday, January 28th 2012, 2:36pm

Katram spēlētājam ir savs režīms. Es varu ar pārliecību apgalvot, ka jūs neapskatat visas sešas izsoles diennaktī. Un tas neatbild uz jautājuma, cik laika bijis vajadzīgs sekot izsolēm tiem spēlētājiem, kas tās ir ieguvušas. Galu galā, pārējie serveri ir krietni vecāki. Tāpēc, ja kādam ir, tas nenozīmē, ka citur to ir vairāk piedāvājumā.

Revis

• Send private message

29

Saturday, January 28th 2012, 2:38pm

Iesaku tev veidot ekrānšāviņus, kuros tas būtu skaidri redzams, jo bez tiem neviens programmētājs te nepakustinās nevienu pirkstiņu. Viņiem ar to, ka tu šeit ieraksti novērojumus vien nepietiek. Tāpēc vēlreiz aicinu vākt informāciju ar visiem ekrānšāviņiem, lai mums būtu ko iesniegt GF un nolikt viņus fakta priekšā. Tad viņiem nekas cits neatliks, kā reaģēt un meklēt risinājumu. :)

• Send private message

30

Saturday, January 28th 2012, 2:54pm

Piemērs:

Spēlētājam Lifeisnice 3.serverī ir uzvilktas vairākas 102.-111. lvl Lucius Delikātisma mantas (neviena nav iegūta expedīcijās vai kazemātos).

4.serverī nevienam no <92. lvl spēlētājiem tādu nav. Un nevajag tikai iebilst, ka viņi redz nav bijuši izsolēs, kad tur tādas iespējami bija parādījušās, jo visi >89 lvl spēlētāji tur ir absolūti aktīvi.

• Send private message

31

Thursday, February 2nd 2012, 11:13am

Nez kur palika Sturlsons ar savām varbūtības teorijām? :D

warn:
8. Aizliegta tādu tēmu izveide un rakstu ievietošana Forumā konkrētā lietotāja ierakstu skaitu palielināšanai, izņemot tam paredzēto sadaļu "Foruma Spēles". Aizliegts veidot tēmas, kuras neattiecas uz to virsrakstiem vai kurām nav nekādas saturiskās jēgas.
SMOD Mr.Jose

• Send private message

32

Tuesday, February 7th 2012, 2:58am

Nu - tā arī neesmu dzirdējis neko par netaiasnīgo izsoļu sadalījumu attiecībā uz Lucius mantām starp serveriem. Kad beidzot parādīsies kāda jēdzīga atbilde par šo tēmu, neskaitot vārnas un banus??? Ja nav ko teikt - tad tā arī pasakiet. Ja nemākat risināt spēles problēmas - tad tā arī pasakiet. Paliek tikai jautājums spēles Administrācijai - kā tas nākas, ka jūs tieši un loģiski nevarat atbildēt uz tik vienkāršu jautājumu?? Ja netiekat ar to galā - jums vajadzētu kādam lūgt palīdzību.

• Send private message

33

Tuesday, February 7th 2012, 12:00pm

Pirms mētāties ar apvainojumiem - pierādi, ka ir netaisnīgs sadalījums. Joprojām neesmu redzējis nevienu faktu, tikai emocijas.

Ceryn

Community Manager

Date of registration: May 4th 2011

• Send private message

34

Tuesday, February 7th 2012, 4:39pm

Please calm down. :)

Its the same engine in all of these servers. It is impossible that the one is different. So please stop this rumours

Regards
Ceryn

Ledainais

Vientuļais klaidonis

Date of registration: Dec 23rd 2009

• Send private message

35

Tuesday, February 7th 2012, 10:28pm

Es ceru, ka Komūnas Menedžera tekstu nevajaga nevienam tulkot, jo pat GF pārstāvis apstiprina, ka ģenerators ir viens un tas pats uz abiem serveriem, nav jēgas mētāties ar apvainojumiem un pierādīt taisnību, kuras jums nav. Ja Sturlson saka, ka ir viens un pat GF pārstāvis apliecina, ka ir viens ģenerators, tad nav nepieciešamība Indiju atklāt vēlreiz.

Sparrow

Beginner

Date of registration: Dec 1st 2010

Occupation: Students

• Send private message

36

Wednesday, February 8th 2012, 12:28pm

Tam var piekrits, ka formula ir viena, pec ka tiek rekinati, kadi items izkritis, bet es esmu parliecinats, ka taja formula ieksa ir koificiens, kurs atbilst speletaju limeniem , kas ir parsniegusi, piemerma, 90lvl robezu, tatad, jo vairak bus tadu speletaju, jo lielaka iespeja , ka izkritis labs items- un luk tas ir tas, kas ir negodigi, jo pastavot provinciarajam arenam visi speletaji var sacensties sava starpa, bet itemu izdale izsoles ir atkariga no speletajiem serveri, tatad seit nevar but runa par vienlidzigam iespejam, kaut vai par uzvaru arenas cina.

• Send private message

37

Wednesday, February 8th 2012, 3:14pm

Tā kā formula, pēc kādas sistēma izraugās mantas izsolē ne man, ne kādam no komandas nav zināma - nespēju to komentēt.

BET, palūdzu product CoMa pārbaudīt vai jūsu minētā hipotēze var ietekmēt, ka vecāka servera (kurā ir vairāk attiecīgā līmeņa spēlētāju) spēlētāji iegūst priekšrocību attiecībā pret jaunāka servera spēlētājiem.

Tiklīdz saņemšu atbildi uz manis uzdoto jautājumu, varēšu jums sniegt atbildi.