Search results
Search results 1-20 of 603.
Šī parakstu cīņa jau sen kā nav spēkā, tādā gadījumā SLĒGTS, pārvietots uz arhīvu!
Gladiatus nespēlēju jau gandrīz gadu. Bet spēlēju citu spēli..
Tēma jau kādu laiciņu pastāv, ar forumu vairs problēmu nav. Lai nevajadzētu vēl šeit spamot veru ciet. Slēgts
Varbūt tās ir tikai tādas īslaicīgas jūtas tev pret viņu. Bet nu ja tomēr tā nav vajadzētu uzzināt ko viņa par tevi domā. Un sadūšoties un pieeit klāt un pateikt ka tev viņa patīk, un vai nevēlas aiziet uz kādu parku pasēdēt, vai kādu filmu paskatīties( protams tu izmaksā ) . Daudz gan necenšos sev draudzenes atrast. Bet nu varbūt tas tev palīdzēs.. Dod ziņu kā izdodas.. Šī tēma nav vairs aktīva vairāk kā 2 nedēļas! Tēma slēgta un pārvietota uz arhīvu! Revis
Tēma jau ir veca un parakstu cīņas noteikt ir beigusies, tādēļ slēdzam ciet. BioSss
Lūdzu neceļam augšā tik senas tēmas. Šī tēma nav vairs aktīva vairāk kā 2 nedēļas! Tēma slēgta un pārvietota uz arhīvu! Revis
Quoted from "Revis" Nebalsošu ne par vienu, jo nav man vairs ticības nevienai partijai! Visi viņi ir zagļi un tautas nodevēji! Nu tavā gadījumā es gan neatdotu savu balsi uzvarētājiem.. Jo tie kas nevēl, neizsaka savu viedokli, palīdz tiem kuri beigās ir savākuši visvairāk balsu..
Labāk atturēšos no balsošanas šinī te vietā.. Nezinu tiem čaļiem, kas tur sēž ne plusus ne mīnusus, esmu dzirdējis visādas lietas. Pašam savs viedoklis par katru no tām partijām nav, jo visas viņas man šķiet vienādas, tikai sev lielāku labumu, valstij to kas paliek pāri. Diemžēl latvieši tādi ir. Nesaku ka visi, bet vairums, kas ir partijās parāda sevi tādus mantkārīgus un vēl visādus.
Spēlēju Flat Out 2 Spēle ir par automašīnām. Ir 3 līmeņi, kuros ir daudz čempionāti, trases. Izejot kādu čempionātu atklājas vēl citas, labākas auotmašīnas. Viens no spēles mērķiem ir triekties citās automašīnās, lai varētu dabūt N2O. Un par triekšanos arī dod naudas summas pa virsu.. Kāpēc spēlēju? Aiz gara laika, kā arī patīk tāda tipa spēlītes.
Sen gan neesmu šeit neko rakstījis un ievietojis, bet tas nenozīmē ka neko nedaru.. Esmu pārgājis no parakstiem uz kaut ko daudz nopietnāku, kā arī nestrādāju vairs ar GIMP bet gan ar PS CS3 Un tad nu šeit ir saite http://biosss.deviantart.com/ kurā jūs varat apskatīt manus 3 pirmos darbus iekš WEB DESIGN.
Jus tie visi kas šeit izteicāt savu skeptiku pret šo jautājumu ir galīgi ne pa tēmu. Ja nezinat atbildi uz viņa uzdoto jautājumu tad neatbildiet vispār. Paldies tiem, kuri zināja kaut nedaudz par to uz kādas bāzes tas viss balstās... Un izteica savu viedokli..
1472 Ledy.. tas ir tikai apsveicami...
Spēle bija laba.. Man patika. Pats labākais ir tas, ka noturējāmies pretī viņiem un nepadevāmies uzreiz jau 1 puslaikā.. Nākam gad būs vēl labāk, jo būs arī kāds jauns spēlētājs komandas sastāvā, kā arī skils būs uzaudzis mūsējiem pēc šī čempionāta.