Tuesday, September 7th 2010, 5:00pm UTC+3

You are not logged in.

• Login
  • Register

Search results

Search results 1-20 of 603.

Wednesday, June 24th 2009, 4:18pm

Author: BioSss

Parakstu cīņa Ediny vs BioSss. 2 raunds.

Šī parakstu cīņa jau sen kā nav spēkā, tādā gadījumā SLĒGTS, pārvietots uz arhīvu!

Friday, June 19th 2009, 4:10pm

Kura spēle labāka?

Gladiatus nespēlēju jau gandrīz gadu. Bet spēlēju citu spēli..

Saturday, June 13th 2009, 7:45pm

Uzminiet nu :)

Bērns piedzimst ģimenē??

Friday, June 12th 2009, 5:58pm

Vai man vienigajam ir super lens forums ???

Tēma jau kādu laiciņu pastāv, ar forumu vairs problēmu nav. Lai nevajadzētu vēl šeit spamot veru ciet. Slēgts

Friday, June 5th 2009, 8:45am

Kā pateikt meitenei, ka man viņa patīk

Varbūt tās ir tikai tādas īslaicīgas jūtas tev pret viņu. Bet nu ja tomēr tā nav vajadzētu uzzināt ko viņa par tevi domā. Un sadūšoties un pieeit klāt un pateikt ka tev viņa patīk, un vai nevēlas aiziet uz kādu parku pasēdēt, vai kādu filmu paskatīties( protams tu izmaksā ) . Daudz gan necenšos sev draudzenes atrast. Bet nu varbūt tas tev palīdzēs.. Dod ziņu kā izdodas.. Šī tēma nav vairs aktīva vairāk kā 2 nedēļas! Tēma slēgta un pārvietota uz arhīvu! Revis

Friday, May 29th 2009, 9:00pm

Parakstu cīņa BioSss vs. Ediny. 3.raunds

Tēma jau ir veca un parakstu cīņas noteikt ir beigusies, tādēļ slēdzam ciet. BioSss

Wednesday, May 27th 2009, 12:30pm

man ir daudz logo ko piedavat jums

Lūdzu neceļam augšā tik senas tēmas. Šī tēma nav vairs aktīva vairāk kā 2 nedēļas! Tēma slēgta un pārvietota uz arhīvu! Revis

Sunday, May 24th 2009, 10:38pm

Pašvaldību vēlēšanas

Quoted from "Revis" Nebalsošu ne par vienu, jo nav man vairs ticības nevienai partijai! Visi viņi ir zagļi un tautas nodevēji! Nu tavā gadījumā es gan neatdotu savu balsi uzvarētājiem.. Jo tie kas nevēl, neizsaka savu viedokli, palīdz tiem kuri beigās ir savākuši visvairāk balsu..

Sunday, May 24th 2009, 10:24pm

Pašvaldību vēlēšanas

Labāk atturēšos no balsošanas šinī te vietā.. Nezinu tiem čaļiem, kas tur sēž ne plusus ne mīnusus, esmu dzirdējis visādas lietas. Pašam savs viedoklis par katru no tām partijām nav, jo visas viņas man šķiet vienādas, tikai sev lielāku labumu, valstij to kas paliek pāri. Diemžēl latvieši tādi ir. Nesaku ka visi, bet vairums, kas ir partijās parāda sevi tādus mantkārīgus un vēl visādus.

Saturday, May 23rd 2009, 2:30pm

Kādas datorspēles spēlē ?

Spēlēju Flat Out 2 Spēle ir par automašīnām. Ir 3 līmeņi, kuros ir daudz čempionāti, trases. Izejot kādu čempionātu atklājas vēl citas, labākas auotmašīnas. Viens no spēles mērķiem ir triekties citās automašīnās, lai varētu dabūt N2O. Un par triekšanos arī dod naudas summas pa virsu.. Kāpēc spēlēju? Aiz gara laika, kā arī patīk tāda tipa spēlītes.

Saturday, May 16th 2009, 6:55pm

Manis izveidoti paraksti

Sen gan neesmu šeit neko rakstījis un ievietojis, bet tas nenozīmē ka neko nedaru.. Esmu pārgājis no parakstiem uz kaut ko daudz nopietnāku, kā arī nestrādāju vairs ar GIMP bet gan ar PS CS3 Un tad nu šeit ir saite http://biosss.deviantart.com/ kurā jūs varat apskatīt manus 3 pirmos darbus iekš WEB DESIGN.

Saturday, May 16th 2009, 6:46pm

Kadas programmas

Jus tie visi kas šeit izteicāt savu skeptiku pret šo jautājumu ir galīgi ne pa tēmu. Ja nezinat atbildi uz viņa uzdoto jautājumu tad neatbildiet vispār. Paldies tiem, kuri zināja kaut nedaudz par to uz kādas bāzes tas viss balstās... Un izteica savu viedokli..

Wednesday, May 13th 2009, 1:12pm

Līdz cik mēs spējam aizskaitīt

1472 Ledy.. tas ir tikai apsveicami...

Thursday, May 7th 2009, 9:20pm

Latvija - Kanāda (ceturdien) !

Spēle bija laba.. Man patika. Pats labākais ir tas, ka noturējāmies pretī viņiem un nepadevāmies uzreiz jau 1 puslaikā.. Nākam gad būs vēl labāk, jo būs arī kāds jauns spēlētājs komandas sastāvā, kā arī skils būs uzaudzis mūsējiem pēc šī čempionāta.