Friday, September 10th 2010, 6:03pm UTC+3

You are not logged in.

• Login
  • Register

Search results

Search results 1-20 of 139.

Saturday, May 23rd 2009, 3:08pm

Author: Demonios.Lv

Apspriešana par Guides(Encikoplēdiju)

Quoted from "Cezars" Nezinu, kādu informāciju par kazemātu bosiem ! Ok Info jau ir atrasts un nakošās nedēļas sākuma jau sākšu tulkot varbūt arī ielikšu ap to laiku Gaidu arī citu viedokļus resursi tiks ņemti no .us .com .de un citiem forumiem

Saturday, May 23rd 2009, 2:38pm

Quoted from "Cezars" Tā kā man ir maz zināšanas par algotņiem, un kazemātiem, gribētu vairāk pamācību, par to kā izveidot spēcīgus algotņus, kas ko dod (bloks utt.) ! Man kāreiz ir viena tēma par algotņiem Ko jūs tieši gribētu zināt par kazemātiem ? Ar cieņu Demonios.lv

Saturday, May 23rd 2009, 2:32pm

Sveiki cien. spēlētāji! Kā nu jūs redzat esmu atkal tulks , bet šoreiz tikai foruma encikoplēdijas. Man pie jums ir sekojoša lieta , tā kā es tulkošu "guides(pamācības)" gribu zināt kādas tieši gribat redzēt t.i kādu tiešu tematu par formulām , izmaksām , kaut ko līdzīgu. Prasu es , jums to sakarā ar to , lai darbs nebūtu veltīgs un pietam , lai tās pamācības tiešām jums palīdz iegūt vai palielināt nu jau iegūtās zināšanas , vai arī papildināt tās iekš Gladiatus. Visi priekšlikumi , kritika utt....

Saturday, May 2nd 2009, 10:34am

Sapnis par gladiatus!

Daleji dzershana , daleji atkariba Pasham ari taa bija tik ar citu GF speeli nu bet 3 gadu laikaa tik kadas 10 dienas ta bija un viss vnk mazak par to vajag domat (t.i par to speli/sapnii utt) un stresot panem brivu kadu un izbaudi labo laiku arpus majas

Thursday, April 30th 2009, 11:49pm

LAT-SUI

vot sii ir spele...ja mes krieviju vel saliksim uj buss ) palika francija un krievija 2. un 3. maijs

Tuesday, April 28th 2009, 7:19pm

Spēles 4. serveris!

Quoted from "BioSss" Piesakieties tie kam ir vismaz 18 par spēles operātoriem un tad varbūt pēc kāda laika jūs varētu redzēt arī 4. serveri. Bet paši jūs redzat ka pacha viens pa visiem serveriem ņemās, tad preškam viņam vēl vairāk lieku vēstuļu ??? Komandas sastāvs nekādi neietekmē , jaunu serveru atvēršanu Izpildot kritērijus , serveri atveras , bet ne saistībā ar komandas sastāvu utt

Monday, April 27th 2009, 11:58pm

IIHF Pasaules čempionāts..

Man bija taisniba mes uzvarejaaam..vot shis ir emocionali labi un vsp labs hokjis pat NHL reti tadu redzesi gribas skandinaat LATVIJA UZ VISU

Monday, April 27th 2009, 7:28am

IIHF Pasaules čempionāts..

Krievija 7 - 2 Francija Kanada 9 - 0 Ungarija Sveice 3 - 2 Vacija likmes par shodienas speli ?

Thursday, February 26th 2009, 10:10pm

Līdz cik mēs spējam aizskaitīt

1225 a kur mana skaitlju spama tema ?: d